header image
Home arrow Praktijkopleiding arrow Praktijkopleiding categorie B arrow Zo snel mogelijk je rijbewijs
Zo snel mogelijk je rijbewijs Print Email
Om met de rijlessen te beginnen hoef je niet perse je theoriecertificaat te hebben. Wij streven ernaar om onze leerlingen zo snel mogelijk hun rijbewijs te laten halen. In onze auto’s wordt niet gerookt, er zijn geen rookpauzes en ook worden er geen boodschappen gehaald tijdens de rijles.

Onze aandacht is voor de volle 100% gericht op onze leerlingen!

Het examencentrum van het CBR zit voor onze regio in Eemnes. Als je de basis handelingen onder knie hebt zullen wij ook direct daarna les geven in het ""Gooi"". Onze lessen zijn daarom dus ook 1½ uur.

Wij volgen bij onze rij-opleiding de RIS methode ( Rij-opleiding In Stappen ) Omdat wij gestructureerd les geven maken we gebruik van een instructiekaart waarop de vorderingen van elke leerling worden bijgehouden. Je begint pas met het aanleren van nieuwe handelingen als je de voorgaande handelingen goed beheerst.

Het is aan jou om te bepalen wanneer je wilt lessen: overdag, 's avonds, of op zaterdag. Je bepaald in principe zelf waar je les begint en weer eindigt. Meestal is dit thuis, maar dat kan ook je school zijn of je werk. In overleg met je rij-instructeur is vrijwel alles mogelijk.
Laatst bijgewerkt ( 06 Jan 2013 om 16:31 )

Algemene voorwaarden