header image
Home arrow Theorie categorie B
Theorie categorie B
Leren via internet Print Email

Internet theoriepakket via Theorie-Leren.nl ( 22 uur online training en examens oefenen)

Autorijschool Damman biedt jou via internet een theoriepakket aan waarmee je thuis achter je eigen pc de theorie kan leren. Door in fases door de theorie heen te gaan en aansluitend kleine examens te maken kun je op je eigen tempo, in je eigen vertrouwde omgeving de theorie onder de knie krijgen. Hieraan gekoppeld zit een zgn.leerlingvolgsysteem, zodat jouw instructeur je vorderingen kan volgen en kan verwerken in de praktijklessen. Op deze manier kun je effectief theorie en praktijk combineren zonder daarvoor apart in een klaslokaal theorie te volgen.

Voor dit pakket betaal je slechts  € 69,-

Het is aan jou of je thuis de theorie wilt leren, of dat het voor jou beter is omdat in een klaslokaal te doen. Bij ons leer je de verkeerstheorie door gebruik te maken van het internet pakket of d.m.v. theorie boeken. Je kunt hiervoor alle mogelijke theorieboeken en/of examentrainingen zowel in boekvorm als op cd-rom bij ons bestellen. Zie hieronder de prijzen van de boeken en de cd-rom.

 

Wegwijzer in het verkeer personenauto Categorie B

€ 25,00

Examentraining personenauto 535 vragen

€ 25,00

Theorie Leren Auto 500 examenvragen op cd-rom

€ 26,50

 

Je kunt zelf je theorie examen reserveren via de reserveringswebsite van het CBR. Indien je dit wenst kunnen wij dit ook voor je doen, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. De kosten voor het theorie examen zijn € 31,25

 

Het adres van het examencentrum:
Theorie-examencentrum Amsterdam
Naritaweg 150
1043 CA Amsterdam

Hoe gaat het op het examencentrum? Zorg dat je ongeveer een kwartier van tevoren aanwezig bent op het examencentrum. En neem een geldig identiteitsbewijs mee.

  • Bij het CBR meld je je aan de receptie.
  • Daar controleert een medewerker je identiteitsbewijs en krijg je het nummer van de tafel waaraan je examen gaat doen.
  • In sommige examencentra krijg je ook een sleuteltje van een locker. Daar kun je voor het examen je spullen in opbergen. Mobiele apparatuur zijn namelijk niet toegestaan tijdens het examen.
  • Meestal moet je nog even wachten en roept de CBR-medewerker je binnen.
  • Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.
Laatst bijgewerkt ( 08 Jan 2017 om 12:49 )

Algemene voorwaarden